top of page

Trivsel før udseende


Uhensigtsmæssige møbler - vejen frem til en arbejdskade

Hvad er prioritet rækkefølgen i et godt design?

Er vi endt med, at det ydre design, det smarte, mærkevaren, kommer før brugbarheden, det gode håndværk, omtanken og omsorgen for brugerne?

Vi elsker alle sammen kønne ting, og smukke omgivelser er med til at få humøret og velværet op. Men, med mindre, der er tale om blomster, er skønhed alene ikke nok, især ikke, når vi taler om ting, der skabes til at anvende dagligt, i arbejdet og hverdagen.

Hvad nytter det, at et hus er smart at se på, hvis temperaturen bliver tropisk bag ruderne, når solen skinner, hvis indeklimaet bliver statisk elektrisk, og udluftningen er ikke-eksisterende. Hvis der er for meget elektrisk lys de forkerte steder, hvis der er trapper, hvor der burde være ramper, eller de ansatte observeres unødigt i gennemsigtige rum eller tusind andre ting, der opstår, hvor ingen lytter til brugerne af en bygning.

Hvad skal vi med dyre, smarte designerstole, der er mere skulptur end brugbart møbel? Måske sidder man bedre i en ukendt virksomheds svendestykke, hvor nogen har tænkt på ryglænets lændestøtte, sædets elasticitet og dybde og stolens bevægelighed.

Man må ikke starte med en brugstings udseende. Tingene skal starte med anvendeligheden, fleksibiliteten og hensynet til brugeren – så designer vi den smukt sidenhen.

Vi har i dag alle muligheder for at indrette tingene, hvis vi lader folk komme til orde, og opfordrer dem til at tænke over deres hverdag i tingenes og husenes vold. De fleste finder sig bare i dårlig belysning, dårlige stole og borde, mangel på frisk luft og bagvendte arbejdsstillinger.

Folks arbejdsevne fremmes, hvis deres arbejdsdag gennemgående er præget af velvære, ikke plages af forkerte stole, skarpt lys, unødig støj eller solopvarmede lokaler. Når det basale er på plads kan luksus som smukke ting og smart design tilføres til sjælens opløftelse. Det praktiske først, det skønne som kronen på værket.

Vi samler i vores organisation, de rette rådgivere til at indrette arbejdspladsen eller boligen, enten det så er kontorer, plejehjem, skoler, institutioner, værksteder eller fabrikker.

Arbejdsmiljørådgivere ved, hvordan man indretter et godt indeklima, ergonomi og funktionalitet.

Indretningsrådgivere ved, hvordan man skaber smukke omgivelser og laver et indbydende psykisk arbejdsmiljø.

Belysningsrådgivere ved, hvordan man skaber godt energibesparende lys, som arbejdstagerne trives i.

Vi er de rådgivere, og får man tværfaglig rådgivning fra os, får man arbejdspladser, som er smukke, funktionelle og miljørigtige.

Vi kalder det human indretning, når der både tages hensyn til lys, ergonomi og skønhed. Det eneste, det kræver er, at arbejdsgivere har mere fokus på medarbejdernes sundhed, end på mærkevarer.

Kontakt os for en samlet løsning, der giver arbejdspladsen eller boligen både skønhed og trivsel, alt sammen til bedste for virksomhedens økonomi og fremtidige overlevelse.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page