top of page

Kurser og foredrag

Vi holder kurser og foredrag om ergonomi, sikkerhed, APV, indeklima, sundhed/træning og psykisk arbejdsmiljø. 

Her er de mest populære kurser:

Ergonomi på kontoret

Book et oplæg eller kursus om hvordan man passer på kroppen på kontor-arbejdspladsen. Få godt styr på indretning, organisering, arbejdsstillinger og udstyr.

Pausegymnastik

 

Få et godt oplæg eller kursus til stuepiger, rengøringsassistenter og viceværter om god rengøringsergonomi, udstyr, rengøringsteknik og organisering af arbejdet. 

Forflytningskursus

 

Kurser til social og sundhedshjælpere, brandmænd, sygeplejersker, portører og andre der arbejder med forflytning i det daglige. Få styr på grundprincipperne i personforflytning.

Ergonomi på kontoret

 

Få en fysioterapeut ud og holde et oplæg eller kursus om god brug af kroppen, løfte og arbejdsteknik, arbejdsstillinger, indretning og brug udstyr og værktøj.

Ergonomi på kontoret

 

Oplæg eller kursus til medarbejdere som gerne vil have fokus på at holde sig sunde igennem et langt arbejdsliv. Hvilken type kost og motion kræver netop dit arbejde af dig? 

Ergonomi på kontoret

 

Bestil et oplæg eller kursus til montører, sælgere og konsulenter, der har meget kørsel i hverdagen. Lær at passe på Jer selv når bilen er jeres arbejdsplads. 

Ergonomi på kontoret

 

VVS, gartner, montør, køkkenarbejde - arbejder I med manuelt arbejde? Book et oplæg eller kursus om hvordan man passer på kroppen på arbejdspladsen. Få godt styr på indretning, organisering, arbejdsteknik og udstyr.

God belysning - hvordan?

Ergonomi på kontoret

 

Skal I have ny belysning, eller bare vide hvordan man indretter sig bedst muligt? Book et foredrag om at indrette med lys så mennesker trives, om vores forskllige behov for lys, om at vælge lyskilder og armaturer og om hormonpåvirkning ved lys.

Virksomhedstilpasset

Ergonomi på kontoret

 

Book et kursus der tilpasses opgaverne i lige netop Jeres virksomhed. 

Få et forbesøg m billedtagning, skræddersyet oplæg og afholdelse, så er I sikret at medarbejderne får mest muligt ud af oplægget. 

bottom of page