top of page

Løftekursus

Løftekursus

Ydelse

1 times foredrag

2 timers kursus

3 timers kursus

Heldags kursus

Populær

Priser

kr. 4.350,-

kr. 5.800,-

kr. 7.975,-

kr. 18.125,-

Priser er opgivet eks. moms og kørselstid

Det er omkostningsfuldt når en medarbejder får hold i ryggen, en diskusprolaps - eller forstrækker en muskel. Både på menneskeligt plan og økonomisk plan. For når først man har fået en skade bliver man aldrig lige så god igen, og vil have en svaghed resten af sit liv. Har du først fået et hold i ryggen - får du med andre ord hold nemt i ryggen igen på et andet tidspunkt. Book et kursus om løft og forebyg skaderne med god løfteteknik og fysisk form og lær at håndtere eksisterende skader.

Praktisk
Kunden booker et foredrag/kursus af en varighed fra en time til flere dage. Det afholdes hos kunden eller på hotel/konferencecenter. Konsulenten står for undervisning og materialer. 

Målgruppe

Kurserne henvender sig til de arbejdsgrupper der har mange løft og manuelle håndteringer i hverdagen. Kurserne bliver tilrettelagt  så der veksles mellem øvelser og teori.

 

Kursusindhold

Anatomi og belastning ved manuel håndtering

Løfteteknik 

Organisering og af arbejdet

Hjælpemidler

Indretning af arbejdetstedet

Undgå at få ondt

Øvelser

​​

Udbytte

Medarbejderne bliver bevidste om at passe på kroppen, lærer en god arbejdsteknik/løfteteknik, hvordan man indretter arbejdet hensigtsmæssigt og hvordan man selv kan gøre en indsats for at passe på ryggen og forblive sund.

 

Underviser
Fysioterapeut/ergonom Elisabeth Tang

Sted

Afholdt hos kunden eller på hotel/konferencecenter​

Sprog
Dansk eller engelsk

Kurset kan afsluttes med kursusbevis

bottom of page